10 voordelen van de eGym

1. Leer de basisprincipes van krachttraining

Ga je voor de eerste keer een krachttraining doen in jouw sportschool? Dan kunnen de trainingstoestellen nogal intimiderend overkomen. Door te trainen met de eGym leer je op een leuke en gemakkelijke manier de basisprincipes van krachttraining. De apparaten worden zo ingesteld dat ze zich bij elke nieuwe trainingsronde automatisch aanpassen aan jouw lichaam zodat je optimaal traint.

2. Vergroot je Spiermassa

Door krachttraining creëer je meer spiermassa. Handig, want meer spiermassa zorgt voor een snellere en hogere vetverbranding. Sneller fit en strak dus!

3. Verlies gewicht

Door meer spiermassa krijg je een hogere verbranding dat ervoor zorgt dat je afvalt. Daarnaast verbeter je met de eGym je uithoudingsvermogen wat er ook weer voor zorgt dat afvallen makkelijker zal gaan.

4. Verhoog je uithoudingsvermogen

Meer onthoudingsvermogen zorgt ervoor dat je langer en effectiever kan trainen. Sowieso is het lekker om wat meer uithoudingsvermogen te hebben, sneller fietsen, boodschappen dragen, uren lang dansen of met je hond rennen.

5. Verbeter je bewegelijkheid

Door te trainen zorg je voor soepele gewrichten en spieren. Ze worden lekker warmgedraaid en geprikkeld om te werken. Dit zorgt ervoor dat jij lekker soepel in je vel zit en je zo elke ochtend je bed uitspringt!

6. Onderhoud een gezonde leefstijl

Als je traint maak je veel fijne stofjes aan die jou positief doen voelen. Hierdoor krijg je meer zin om beter voor jezelf te zorgen en een gezonde leefstijl na te streven. Daarnaast ben je natuurlijk extra gemotiveerd om al het harde werken een extra boost te geven door lekker gezond te eten.

7. Verbeter je concentratie

Met de eGym train je met een balletje dat je in het gareel moet houden. Een goede focus is dus nodig en je kan je niet laten afleiden. Erg fijn want hierdoor verbeter je jouw concentratie zul je merken dat je niet zo snel meer afgeleid zal zijn op de werkvloer.

8. Doelgericht trainen

Met jouw persoonlijke eGym account kan je je resultaten nauwkeurig in de gaten houden. Zo kan je bijhouden wat er beter kan en welke oefeningen of spiergroepen wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Op deze manier train je eenvoudig doelgericht en zal je dus sneller resultaat behalen.

9. Meer energie

Goed voor jezelf zorgen door te trainen, met je lijf bezig te zijn en gezond te eten zorgen ervoor dat je energieleven een flinke boost krijgt. En wie wil er nu niet vol energie de dag beginnen?

10. Zie er beter uit

Last but not least, dit alles zorgt er ook nog eens voor dat je er beter uit gaat zien. Een gezond, strak lijf, veel energie, een positief gevoel over jezelf en een stralende huid. Nu nog een mooie lach erbij en je bent helemaal klaar om elke dag stralend tegemoet te gaan.