3 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN JAARABONNEMENT

Amsterdam wordt overspoeld met sportscholen en we kunnen ons voorstellen dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. De ene sportschool biedt een hippe sapbar, de nieuwste fitnessrage of het allergoedkoopste abonnement. Wat je ook kiest, kies voor ons. Há, ja dat is mooi, maar hoezo dan? Nou, buiten het feit dat we gewoon de gezelligste sportschool in de Jordaan zijn geven je hier ook 3 superpraktische redenen en 1 extraatje waarom het kiezen voor een jaarabonnement bij ons de beste beslissing op sportschoolgebied is.

Overstapregeling

Je kent het wel: je zit nog vast aan een lidmaatschap bij een andere club in Amsterdam, maar eigenlijk wil je gewoon sporten bij Health Club Jordaan. Want tja, dat is natuurlijk de leukste sportschool in het centrum van Amsterdam… Nou, dat kan! Als je bij ons komt sporten, betaal je géén lidmaatschapskosten zolang je abonnement bij je oude sportschool nog loopt. Handig!

Alles onder 1 dak

 Of je nou gek bent van krachttraining of jezelf liever in het zweet werkt tijdens een groepsles, bij ons kan het allemaal! Behalve een ruime fitnessruimte mét het revolutionaire trainingssysteem de Egym, hebben we maar liefst 3 groepsleszalen én een bomvol lesrooster. Yoga, spinning, bodypump, kickboksen, you name it, we got it! Er is ook volop ruimte om te ontspannen. In onze luxe sauna en wellness waan je je even in een oase van rust, middenin de stad.

Natuurlijk staat een team van professionals voor je klaar om te helpen alles uit je work-out te halen. Of je nou en doorgewinterde fitgirl bent, of voor het eerst een sportschool binnen stapt, wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je bij ons thuis voelt.

HCJ app

Ben jij in het bezit van een jaarabonnement dan hebben wij een leuk extraatje voor je. HCJ heeft namelijk sinds kort een eigen app vol met handige voordelen. Daarbij krijg je als trouwe sporter een pro-account dat je nóg meer extra functies oplevert, waaronder:

  • trainingsschema’s bekijken
  • voedingstips en progressie bijhouden
  • meedoen aan leuke challenges
  • groepslessen bekijken en boeken
  • 3D animaties afspelen

Zo, genoeg gepraat, nu aan de bak!