Afslanken met HCJ

Lekker in je vel zitten, dat willen we allemaal, maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Speciaal voor iedereen die een paar kilo wil afvallen, maar het toch net niet lukt om dit alleen voor elkaar te krijgen bieden we afslankcoaching aan. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Lees dan hieronder snel meer over een ervaringsdeskundige!

Wat was de reden voor je om te starten?

Ik was op zoek naar de combinatie van sporten en afvallen. Tijdens mijn eerste bezoek aan de sportschool was ik meteen enthousiast. De dame bij de receptie nam de tijd om me een rondleiding te geven en daarna ben ik direct lid geworden.

Wat houdt de coaching voor jou in?

Drie maanden intensief trainen en lijnen onder begeleiding met een haalbaar resultaat. Ik ben ook intensief bezig geweest om mijn eetgewoontes te veranderen en conditie op te bouwen.

Met welk resultaat ben je het meest tevreden?

Ik ben veel fitter, bewuster en de kilo’s zijn eraf.

Wat maakt dat dit programma werkt?

De intensiteit en duur van het programma. De fijne professionele begeleiding en de enthousiaste stimulerende stijl van coaching.

Wat vond je van de begeleiding van de Personal Trainer?

Dat was enorm stimulerend. Ik had echt goede resultaten en een haalbaar schema. Ook het contact was prettig en de gemaakt afspraken werden nagekomen.

Hoe eerwaarde je de begeleiding van de voedingscoach?

Dat was ook heel inspirerend en prettig. Ik heb een dagboekje bijgehouden en aan de hand daarvan kreeg ik tips, adviezen en een map met recepten. Deze gebruik ik nog steeds en hierdoor zijn mijn eetgewoontes echt veranderd. Alles was heel goed haalbaar.

Hoe was de reactie van mensen in je omgeving?

Die waren heel positief. Ze gaven me veel steun en ook leuke complimenten! De combinatie van het sporten en bewust eten maken je sterk.

En nu? Hoe ga je ervoor zorgen dat deze levensstijl onderdeel blijft van je leven?

Ik heb nu door mijn gezondheid en vakantie al een tijdje niet gesport en ik mis het echt. Zodra het weer kan ga ik weer beginnen met fitness en met yoga. Het voedingspatroon gaat goed, vooral de regelmaat is belangrijk. Ik ben stiekem wel weer wat kilo’s aangekomen, maar zodra ik weer kan sporten weet ik zeker dat die weer verdwijnen. Door alles wat ik heb geleerd zit de combinatie van sporten en afslanken wel in mijn hoofd als één pakketje. Ik kan dus altijd teruggrijpen naar een effectief plan van aanpak, dat geeft rust. Ook denk ik dat ik straks weer ga trainen met een Personal Trainer, op die manier blijf ik gemotiveerd sporten, wat erg prettig is.