De grote verrassing is onthuld!

Met trots presenteren wij de eGym Cirkel!

Vanaf vandaag is het dan eindelijk zover. Als eerste in de regio lanceert Health Club Jordaan het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: Maak kennis met de eGym Cirkel. Fit & Vitaal in 30 minuten!


Wat is de eGym Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Ledenvoordeel met ‘Niet goed? Geld-terug-Garantie!’

Ter introductie mogen 150 van onze bestaande leden voor een bijdrage van € 10,- per maand als eerste de eGym-Cirkel zelf ervaren. Normaal kost een fitnessabonnement inclusief eGym €69,- per maand.

De 150 plekken zijn vol! Wil jij ook een proeftraining op de eGym? Dat kan! Vraag de receptie medewerkers voor meer informatie.

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining bij de receptie. Iedereen kan met de eGym-Cirkel aan de slag, of je nu jong of oud, dik of dun bent. eGym is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wilt behalen!

Boek hieronder je gratis proeftraining!

Proeftraining eGym