eGym Premium

Ben jij al groot fan van de eGym? Dan hebben we nu helemaal leuk nieuws voor je! Per 1 juli bieden we de eGym Premium aan. Alle voordelen van het sporten met de eGym cirkel maar dan met nóg meer mogelijkheden.

Maar wat zijn die mogelijkheden dan? Daar komen ze!

Persoonlijke trainingsschema’s

Behaal sneller je persoonlijke doelstelling door te kiezen uit 1 van onze 6 trainingen op maat.

  1. Reha Fit: de isokinetische trainingsmethode (continue dezelfde spierspanning) spaart de gewrichten en beperkt zo het risico op kwetsuren door overbelasting.
  2. Spieropbouw: hoge spierbelasting en langzame bewegingssnelheid voor de opbouw van spiermassa.
  3. Atletisch: grote bewegingssnelheid en explosieve krachtontwikkeling ter verbetering van de veerkracht.
  4. Algemene fitness: lichte toename van de intensiteit bij middellange belastingtijd voor gezonde fitness.
  5. Vetverbranding: hoge hartfrequentie en lange belastingstijden voor de verbranding van vet.
  6. Bodyshaping: afwisseling tussen lange, minder intensieve oefeningen en korte, intensieveoefeningen voor een strakker figuur.

Trainen volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis

Met Premium beschik je over vier unieke trainingsvormen die bij ieder doel op een andere manier worden ingezet. Alle vier gebaseerd op de bewezen kennis binnen de trainingswereld en inspanningsfysiologie.

  1. Concentrisch trainen: bij een concentrische beweging (ook wel de positieve beweging genoemd) verkorten de spieren.
  2. Excentrisch trainen: tijdens de excentrische beweging (negatief) wordt de spier verlengd en neemt de spiermassa toe.
  3. Isokinetisch trainen: de snelheid en weerstand blijven gedurende de hele beweging gelijk. Spieren staan dus onder constante spanning.
  4. Adaptief trainen: in de adaptieve training past het trainingsgewicht zich bliksemsnel aan op je resterende spierpotentieel, zodat je op de grens van je kunnen traint!

Yes, nooit meer verkeerd trainen!

Volg je trainingsvoortgang met gedetailleerde analyses, verbeter je zwakke punten en voorkom klachten en blessures. Met de trainingsefficiëntie-analyse wordt gekeken of je in het juiste belastingbereik traint. Hierdoor kun je je training beter controleren en de trainingsefficiëntie verhogen.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Of misschien wil je juist net gaan beginnen met trainen op de eGym? Maak dan nu een afspraak bij de receptie en probeer de mogelijkheden gratis uit om het verschil te ervaren.