Groepslessen update

Helaas, vanaf 1 mei zal HCJ stoppen met het geven van Bootcamplessen. Dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer maar er was te weinig animo om hier mee door te blijven gaan. Was jij een vaste HCJ bootcamper? Dan heb je van ons een mail ontvangen met dit nieuws. Gelukkig heeft HCJ wel 70 groepslessen per week dus de keuze is reuze! Reden om weer wat nieuws te proberen. We willen jullie bedanken voor de fijne inzet en zien jullie graag snel terug op de club.

Extra Spinninglessen

We zijn altijd erg blij als we leuke reacties krijgen op onze lessen. Nou, die hebben we gekregen hoor! De Spinninglessen blijken enorm populair en druk bezocht. Om te zorgen dat er zoveel mogelijk Spinning lovers kunnen genieten van de lessen hebben we besloten om de extra lessen nog een maand op het rooster te laten staan! Iedere zaterdag en zondag dus twee spinninglessen! Spinse!

BodyBalance

Heb jij het al geprobeerd? BodyBalance, onze nieuwe les sinds 1 april. Je kunt iedere dinsdag om 12:00 meedoen bij Muriël en iedere zondag om 09:00 bij Andreas. De lessen zijn nu al enorm populair dus wees er snel bij!