Nauwere samenwerking met de YogaGarden

Misschien is het je al opgevallen maar wij zijn sinds december nauwer gaan samenwerken met de YogaGarden. Vanuit Health Club Jordaan bestond al heel lang de wens om álle yogalessen die worden gegeven in de YogaGarden te kunnen aanbieden aan onze leden. We zijn om de tafel gaan zitten en dat heeft tot iets heel moois geleid: all-in abonnementen!

Wat houdt dat precies in? Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en lessen van zowel Health Club Jordaan als de YogaGarden! Een fitnessclub en volwaardige yogaschool in 1 abonnement dus! Uniek in Amsterdam en daar zijn we heel trots op. Het geeft je de vrijheid om je lekker in het zweet te werken tijdens een spinningles, te werken aan perfecte billen in de BBB en om daarnaast ook nog eens ontspannend of juist actief yoga te doen!

We snappen dat sommige van onze leden graag yoga doen, maar toch liever geen aanvullend all-in abonnement willen. Daarom blijven een aantal yogalessen gewoon onderdeel van het fitnessabonnement. Je vindt deze lessen op het “Groepslessen” rooster.