Personal training

Eten, winkelen, werken of een biertje op het terras drinken is gewoon veel leuker samen. Je wisselt wat gedachten uit en kan van elkaar leren. Zo is dat ook met sporten, het is gewoon veel leuker en motiverend om samen naar een doel te werken. Probleem alleen is dat het niet altijd zo makkelijk is om een sportmaatje te vinden, of misschien heb je een doel voor ogen waarbij je wel een stok achter de deur kan gebruiken. Herkenbaar? Maak dan eens kennis met van onze personal trainers. Health Club Jordaan heeft een team van zeer professionele personal trainers die klaar staan om je te helpen jouw doelstellingen te behalen.

Jouw personal trainer bij HCJ maakt voor jou een trainingsschema op maat en zorgt samen met jou voor het behalen van de door jou gewenste resultaten. Hierdoor blijf je gemotiveerd en haal je sneller je doelstellingen. Wat de voordelen zijn? Het is geschikt voor iedereen en voor alle doeleinden: afslanken, conditie verbeteren, revalideren, sportspecifiek trainen, etc. Samen met je trainer train je effectiever en resultaatgericht.

Onze personal trainers zijn allemaal gediplomeerd en hebben hun eigen specialisaties. Hierdoor vind je bij ons altijd de trainer die bij jou én jouw doelstellingen past.

Onze personal trainers

Lijkt het je wel wat? Maak dan nu kennis met onze trainers en bel gelijk om vrijblijvend een afspraak in te plannen, dan kunnen jullie samen kijken hoe je jouw doel kan behalen.

Revelinho Etnel

De goedlachse personal trainer Revelinho is een specialist op het gebied van houdingscorrectie, bewegingsanalyse, het verbeteren van je uithoudingsvermogen en schuwt ook een stevige pads-training niet. Hij gelooft dat niemand ooit uitgeleerd is, dus volgt hij regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland. Kortom, met Revelinho als jouw personal trainer ben je gegarandeerd van verantwoord sporten en een goede work-out.

Roel Spits

Personal training met Roel is nooit saai. Door zijn jarenlange ervaring als personal trainer zorgt hij ervoor dat je altijd wordt uitgedaagd tijdens jouw training. Naast zijn passie voor fitness is Roel ook verfent hardloper. De ideale personal trainer dus, als je wilt trainen voor een marathon of hardloopwedstrijd.

Anne Tromp

Onze personal trainer Anne is de fitness ingerold na een HBO opleiding aan de dansacademie. Dit heeft een mooie basis gevormd voor haar methodiek als personal trainer. Gezond verstand en een goede basis vormen het raamwerk voor haar aanpak. Anne is daarnaast een jonge moeder en heeft zich verder gespecialiseerd in personal training voor zwangere vrouwen en trainen na de zwangerschap.

Elles Schoemaker

Een powervrouw pur sang! Deze dame leeft sport en gezondheid en weet iedereen aan te steken met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ben je een gevorderde sporter die wat dieper in wil gaan op de nieuwste ontwikkelingen op sportgebied? Of ben je gewoon op zoek naar iemand die je altijd weet te motiveren? Dan is Elles jouw trainer!

Hans Kruse

Hans werkt niet alleen als personal trainer, maar traint ook diverse topsporters. Deze drill instructor zorgt er altijd voor dat je tot het gaatje gaat en net dat kleine beetje extra geeft. En als je dan net denkt dat je niet meer kan, knalt hij er een goede grap doorheen, zodat die buikspieren ook lekker actief blijven.

Jamal Baali

Jamal is over het algemeen de rust zelve. Kalm, vriendelijk en zelden een overtogen woord. Totdat hij in de ring staat. In voor een goede kickboxstraining waarbij je al je overtollige energie van je af kan slaan? Jamal leidt alles in goede banen.

KENNIS MAKEN MET PERSONAL TRAINING

Vraag nu een gratis intake aan. Vul hieronder het contactformulier in en binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.