Top 5 work-out playlists

Get your iphone ready! Opgeven is geen optie meer, want wij hebben 5 toppers van playlists gevonden waarmee je het zéker weten gaat volhouden. Tune in!

1. Cardioknallers

Na een lange dag werken nog even de loopband op? Of een goeie warming up voordat je je sessie kan beginnen? Met deze cardioknallers kan je er tegenaan. Kom maar door met die runners high!

2. Beast mode

Vandaag heb je maar 1 taak, je beast mode aanzetten en vol gas jezelf tot het uiterste pushen. Met een mix van hiphop, knallende rock en de high energy tunes ga jij vandaag voor goud!

3. Work that booty

Squat, lunge en spring jezelf sterk met deze mix van catchy nummers die je net even dat extra duwtje geven.

4. Een beetje vreemd…

Maar wel lekker! Waarom niet je sport-uurtje gebruiken om meteen je Koreaans bij te spijkeren? Met deze K-pop lijst vang je 2 vliegen in 1 klap. En eerlijk is eerlijk, het zijn gewoon hele aanstekelijke deuntjes.

5. Cool down

Poe, poe, eindelijk zit het erop. We begrijpen dat de verleiding groot is om lekker naar huis te gaan. Maar doe toch maar even die cooling down. Lekker rekken en strekken. Zeker als je er net een uitdagende work-out op hebt zitten. Geloof ons, morgen ben je ons dankbaar ; )