we gaan verbouwen!

In augustus bestaat Health Club Jordaan alweer 9 jaar. We voelen ons nog jong, maar de tekenen van ouderdom beginnen zich toch te vertonen. En wat doe je dan tegenwoordig? Juist, een facelift!

In een groot deel van de club wordt een prachtige, nieuwe vloer gelegd. De verlichting in de fitnesszaal wordt ook flink aangepakt. Natuurlijk zal ook een frisse lik verf niet ontbreken. Als kers op de taart wordt een groot deel van de cardio- en krachtapparatuur vervangen door nieuwere en betere exemplaren. Kortom, een flinke klus.

De keerzijde van al dit moois is dat we dicht zullen zijn van 5 t/m 14 maart. Hier is écht geen ontkomen aan. Natuurlijk zullen we je hiervoor compenseren in de vorm van tijd-voor-tijd. Geen reden om te treuren of een excuus om lekker te gaan bankhangen. Al staan sinds kort wel alle seizoenen van Friends op Netflix… We zullen namelijk Bootcamp-lessen aanbieden, de details hierover volgen snel. Terwijl jullie bezig zijn om je vitamine D weer op peil te krijgen maken wij van Health Club Jordaan een plek waar je nog vaker wil komen.

Alvast bedankt voor je begrip en we hopen je snel weer te zien. Tijdens de Bootcamp-lessen en daarna in een vernieuwde en verbeterde Health Club Jordaan! Houd de komende tijd je mail en onze app in de gaten voor belangrijke updates.