Winterrooster met twee nieuwe groepslessen!

Vandaag start het nieuwe winterrooster. Dit betekent veel nieuwe groepslessen! Behalve dat je op maandag om 20:30 uur lekker naar Pilates kan en de winter door kan knallen met onze bootcamp hebben we ook twee uitdagende nieuwe lessen voor jullie! Grit Strength en de Circuit Training Plus.

Ben je een ervaren bodypumper? Dan is Grit Strength van Les Mills zeker iets voor jou. Dit is een high intensity full body work out waarbij je je conditie én kracht traint in maar 30 minuten op up tempo muziek. Je traint de grote spiergroepen door middel van een barbell (stang) met gewichten en verbrandt nog voor uren aan vet, tijdens en zelfs ná de training.

Is jouw doel hard trainen, vetverbranding en grenzen verleggen? dan is de Circuit Training Plus zeker iets voor jou. In groepsverband werk je samen aan het vergroten van je kracht door middel van oefeningen die zorgen voor extra profijt in je dagelijkse leven. Een zware boodschappentas tillen, de trap oplopen en tegen harde wind in fietsen wordt makkelijker. Kortom je krijgt meer energie, zit strakker in je vel en wordt sterker! Meedoen? Vanaf zaterdag 10 oktober van 13:00 tot 14:00 start de les onder begeleiding van Hans.

Bekijk hier het nieuwe winter groepslesrooster