YogaGarden: over onze teachers en de verschillende yoga stijlen

In de vorige nieuwsbrief vertelden we al iets over Yin en Yang yoga. Zowel Anat als Marcel, de oprichters van de YogaGarden, zijn in deze stijl gespecialiseerd. Maar zij zijn niet de enige leraren bij de YogaGarden! Iedere leraar wordt zorgvuldig gekozen en ieder heeft zijn eigen specialiteit.

Neem bijvoorbeeld Ehud, die samen met Anat en Marcel ook The Fat Yogis runt, en al sinds kind af aan aan Taekwondo heeft gedaan en daarna ook aan yoga is gaan doen. Zijn Yin Yang yoga les is uitdagend en ‘gentle’ tegelijkertijd.

Of José die door chronische rugklachten een overtuigd aanhanger van functionele yoga is geworden. In haar Yin yoga les op woensdagavond vindt zij het allerbelangrijkste dat de bewegingen jouw lichaam dienen in plaats van andersom.

Jaap’s Yin Yang les leert je bewust te zijn, zowel op de mat als daar vanaf.

Sinds Betty in 2009 een les van YogaGarden binnenliep is zij ‘hooked’. Zij geeft op dinsdagochtend Mindful yoga en op donderdag een gentle practice. Vergeet ook zeker niet de lessen van Rotem, Marina, Sabrina, Ivana en Nina die stuk voor stuk hun liefde voor yoga en een eigen stijl van lesgeven hebben.

Probeer, ontdek en kies je favoriete lessen. Ze zijn stuk voor stuk de moeite waard.