word
lid

Boksschool in Amsterdam

Health Club Jordaan maakt de keuze voor een boksschool in Amsterdam eenvoudig. Boksen wordt al sinds de oudheid beoefend en is daarmee een van de oudste sporten die er bestaan. Het is ook een zeer uitdagende sport waarmee je je lichaam tot het uiterste kan trainen. Snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit staan centraal tijdens de training. Je kan de techniek van dit edele vuistgevecht leren tijdens de kickbokslessen van Health Club Jordaan, dé sportschool voor Amsterdam West en Centrum.

PROFESSIONELE BOKSLESSEN

Voor iedereen die meer wil dan alleen een boksschool in Amsterdam is Health Club Jordaan de aangewezen plek om lekker te sporten. Boksen leer je door mee te doen aan de kickbokslessen van instructeur Pietro Doorje. Trouwe sporters bij Health Club Jordaan kennen Pietro als fitnessinstructeur maar wat velen niet weten is dat hij ook als professioneel kickbokser flink aan de weg timmert. Zo heeft Pietro onlangs het A1 World combat toernooi gewonnen in Eindhoven. Als je op zoek bent naar een boksschool in Amsterdam en je inschrijft voor de kickbokslessen van Health Club Jordaan dan kies je voor kwaliteit. Tijdens elke les staat de sport centraal, dus het ontwikkelen van kracht, souplesse en uithoudingsvermogen en niet het overwinnen van de tegenstander. Er zijn drie kickbokslessen per week, een voor beginners en twee voor gevorderden.

Meer dan een boksschool in Amsterdam

Health Club Jordaan is meer dan een boksschool in Amsterdam. Naast het aanbod van kickbokslessen is Health Club Jordaan jouw plek voor fitness in Amsterdam West en talloze groepslessen om (weer) helemaal in shape te komen. Kom daarom naar de Jordaan voor hatha yoga, spinning, bodypump, pilates en nog veel meer!