afvallen amsterdam
word
lid

Afslankcoaching

Lekker in je vel zitten, dat willen we allemaal, maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Speciaal voor iedereen in Amsterdam die een paar kilo wil afvallen, maar het toch net niet lukt om dit alleen voor elkaar te krijgen bieden we afslankcoaching aan. 

Een programma waarbij je één op één wordt begeleid door onze vaste voedingscoach Susanne. Deze sprankelende persoonlijkheid is moeder van twee, een luisterend oor en tegelijkertijd ook je spreekwoordelijke stok achter de deur als je even liever lui dan moe bent. Bij Susanne volg je geen streng dieet maar helpt ze je bij het vinden van een goede balans in voeding

afvallen met Personal training 

Daarnaast stel je samen met je personal trainer een schema op om lekker in beweging te blijven en je persoonlijke doelen te behalen. 

Compleet aanbod

Het programma wordt op twee manieren aangeboden:

Afslank Intensief: Een kort, intensief programma van 4 maanden. Elke week heb je een afspraak met je personal trainer of voedingscoach. Ideaal om in een korte periode resultaat te boeken!

Afslank Compleet: Een uitgebreid programma van 12 maanden waar je elke maand een afspraak hebt met je personal trainer en je voedingscoach. Een jaar lang persoonlijke coaching om geleidelijk jouw doel te halen!

ervaringen

Benieuwd geworden? Lees hier de ervaringen van anderen!

gratis intake

Wil je meer weten over het programma en de kosten? Meld je dan hier aan voor een gratis intake:

Gratis intake voor afslankprogramma