pilates amsterdam
word
lid

Pilates Amsterdam

Zoek je het beste adres voor pilates in Amsterdam? Dan helpen we je graag verder. KinetiCode pilates studio is een compleet uitgevoerde pilates, Gyrotonic en trainingstudio waar je op een nieuwe manier je lichaam traint. Je werkt aan je lichaamshouding gebaseerd op up to date bewegingswetenschap en trainingsonderzoek. Daarbij ontwikkelen wij personal training en groepsles-programma’s ter verbetering van je sportprestaties en het voorkomen van blessures. 

Oftewel, leer de perfecte balans te vinden tussen flexibiliteit en kracht en leer zelf controle te krijgen zodat je met plezier je geestelijke mogelijkheden kan ontdekken. 

Pilates Amsterdam

Pilates is er voor iedereen maar is ook perfect voor:

  • spier- en skeletaandoeningen
  • Repetitive Strain Injury (RSI), een overkoepelende term. Dergelijke aandoeningen worden meestal veroorzaakt door een combinatie van slechte ergonomie, stress en repetitieve bewegingen, zoals het werken met een toetsenbord.
  • voor- en na operatieversterking
  • voor- en na zwangerschap

Je pilates instructrice

Margherita Bencini, een professioneel danser, choreograaf, gekwalificeerd pilates en Gyrotonic leraar, NASM gecertificeerd en één van de oprichters van de KinetiCode methodologie. Na een lange danscarrière van 15 jaar in verschillende landen en het afronden van de studie Semiotic of Movement aan de universiteit van Bologna behaalde ze nog een aantal certificaten in Power House, PMA-CPT en B.A.S. In 2005 opende ze haar pilates en Gyrotonic bedrijf waarvoor ze tot op heden privé les geeft zowel als in groepsverband. Vanaf 2007 heeft ze samen met een internationaal team de KinetiCode methodologie ontworpen gespecialiseerd in het verbeteren van top sport prestaties bij dansers en atleten.

Wil je graag pilates leraar worden?

KinetiCode®Pilates biedt een studieprogramma van hoge kwaliteit aan. Je kan je aanmelden door een mail te sturen kineticode@hotmail.com

Wil je een keer een pilates les volgen?

Margherita geeft 3 pilates lessen per week. Bekijk voor de dagen en tijden ons groepslesrooster.

Meer informatie?

Stuur dan een mail naar kineticode@hotmail.com