word
lid

Kickboksen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een vertrouwde plek waar je kan kickboksen in Amsterdam? Een plek waar kwaliteit, respect en professionaliteit centraal staan? Kom dan naar Health Club Jordaan!

Health Club Jordaan biedt het meest complete aanbod voor een lekkere kickbox training die je de alledaagse beslommering even doet vergeten. Je vindt ons vlakbij de Rozengracht en we zijn dus ook prima bereikbaar voor elke sportliefhebber die kickbox in Amsterdam West zoekt.

Kickboksen is voor veel mensen inmiddels uitgegroeid tot een populaire workout. Niet voor rouwdouwers maar voor sporters die graag aan hun conditie willen werken met een high intensity training waarmee hun kracht en flexibiliteit toenemen. Voor kickboxing in Amsterdam kom je dus naar Health Club Jordaan. Niet alleen is kickboxing een geweldige manier om te ontstressen, je krijgt tegelijkertijd een sport onder de knie waarmee je stevig in je schoenen staat.

Profiteer van deze high-impact cardiotraining en neem je familie of vrienden mee. Want naast kickboksen in Amsterdam is Health Club Jordaan dé plek voor iedereen die op zoek is naar een boksschool in Amsterdam of een sportschool in Amsterdam West.

Niet alleen als het gaat om kickboxing in Amsterdam ben je namelijk bij ons aan het goede adres, ook voor fitness, yoga, personal training, healthfood en nog veel meer staan onze deuren open. Laat je verrassen door het complete aanbod aan pilates lessen, bodypump, family fitness, yoga, groepslessen en kickboxing. Allemaal centraal in Amsterdam gelegen en prima bereikbaar vanuit West of Westerpark.