word
lid

Massage

Sinds kort werken we samen met een masseuse. Zij heeft haar mooie en rustige praktijk iets verderop in de straat op de Eerste Laurierdwarsstraat 2.

De Masseuse

Ik ben Carina, ik masseer alweer 15 jaar met heel veel plezier en liefde. Op het moment werk ik voor het Conservatorium hotel en voor Spa Zuiver als freelance massage therapeut en schoonheidsspecialiste.

Ik vind massage belangrijk voor onze mind, body and soul. Het geeft ons rust, balans en ruimte. Ruimte om je niet gestressed te voelen en ruimte om tijd te nemen voor jou, wees lief voor jezelf

ik verdiep mij graag in mijn klanten. Ik gebruik mijn intuïtie en gevoel als leidraad. Met mijn handen en hart luister ik naar wat het lichaam nodig heeft en daar focus ik mij op. Hierdoor ervaren mijn klanten mijn massages als echt en puur.

Ik ben trots op mijn werk en mijn passie voor massagetherapie groeit elke dag!

Massages

Massages minuten 60/€69 – 75/€79 – 90/€90

Hot stone
Massage met warme basalt stenen. Goed om dieper de spieren in te gaan en het lichaam lekker op te warmen

Deep Tissue
Nuttig in het verlichten van chronische spierspanning. De focus ligt op de diepste lagen van de spieren, pezen en fascia (de beschermende laag omliggende spieren, botten en gewrichten)

Swedish
Een relaxte lichte massage

Voet massage
De reflex zones van de voeten staan in verbinding met ons lichaam. Deze massage zorgt voor een energie doorstroming en hersteld het lichaam

Hoofd, handen en voeten
Een heerlijke ontspanning voor het hoofd, de handen en de voeten

Gezicht

Gezichtsbehandeling met Guasha massage..
Gezichtsbehandeling met guasha massage 60 minuten /€65
Gezichtsbehandeling en een massage met guasha techniek
Nuttig voor alle acupunctuurpunten en reflexzones in het gezicht. Met Guasha word er zachtjes met rode agaat stenen over het gezicht heen geschraapt om afvalstoffen te kunnen verwijderen. De huid word tevens gereinigd, gescrubt, en er word een dag verzorging aangebracht.

Wenkbrauwen/wimpers
Wenbrauwen epileren/waxen €15|
Wenkbrauwen kleuren €20
Wimpers kleuren €25


Signature treatment 

Balancing Chakra treatment
Een heerlijke ontspannende massage samen met het helen van de chakra’s in ons lichaam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maderotherapie – Bindweefsel massage
Maderotherapie Is een diepe, niet pijnlijke massage van het bindweefsel. Maderotherapie word gedaan met houten elementen om zo cellulitis tegen te gaan. Ook werkt Maderotherapie goed voor de doorbloeding, modelleren van het lichaam, aanmaak van collageen en elastine, stimulatie van het lymfatische systeem, huid verjonging en goed voor het verwijderen van afvalstoffen. 

– Deze behandeling word als pakket verkocht

– 60 min per behandeling 

– €65 per behandeling 

– altijd 1 behandeling gratis bij afname van een pakket

Afspraak maken

Je kan telefonisch een afspraak maken via nummer 06 3152 4349, of door een mailtje te sturen naar Carinatolud@gmail.com. Je kan ook een afspraak maken aan de HCJ balie.