Onze dank in zware tijden!

Beste mensen,

Op dit moment worden wij allen geraakt door het Coronavirus. Het is van belang dat we goed zorgen onze gezondheid en dat we elkaar ondersteunen waar mogelijk. In tijden als deze zijn we allen afhankelijk van elkaar. We hopen van harte dat we de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden en zelfs versterken. Sommigen van jullie zijn al jaren trouw lid, anderen pas sinds kort, maar jullie worden stuk voor stuk gewaardeerd. Onze leden geven ons bestaansrecht en daar zijn we heel dankbaar voor. Jullie steun en vertrouwen zorgt ervoor dat wij ook straks, na alle hectiek, onze werkzaamheden weer kunnen hervatten en jullie van een uitgebreid aanbod kunnen voorzien. Tot het zover is vragen we om jullie geduld, begrip en loyaliteit in deze onzekere tijd.

Voor veel mensen zijn we veel meer dan een sportlocatie, namelijk een sociale ontmoetingsplek. Iets waar we bijzonder trots op zijn! Nu we gesloten zijn tot ten minste 6 april (al verwachten we dat de nieuwe gestelde datum van 1 juni ook voor ons zal gelden) willen we alsnog met jullie in contact blijven. En ook al zit sporten op onze locatie er voorlopig even niet in, we voelen ons nog steeds verantwoordelijk voor jullie gezondheid en willen dat jullie lekker blijven bewegen. Houd onze communicatiekanalen in de gaten voor toffe home workouts en andere leuke content.

Via de Facebook groep Health Club Jordaan Live bieden we dagelijks online groepslessen aan voor iedereen die mee wil doen. Je hoeft hiervoor alleen maar even lid te worden van de groep: https://www.facebook.com/groups/Healthclubjordaanlive/

We hopen jullie snel weer in real life te zien. Zorg in de tussentijd goed voor jezelf en je naasten.


Met vriendelijke groet,

Team Health Club Jordaan
 

Fitness

Fitness

Meer dan 450m2 aan cardio- en krachtapparatuur, losse gewichten en de revolutionaire eGym trainingscirkel.

Meer informatie
Groepslessen

Groepslessen

Samen sta je sterk! Met een divers lesaabod en meer dan 90 lessen per week hebben wij altijd dé les voor jou.

Meer informatie
Yoga

Yoga

Ontdek onze sfeervolle Body&Mind studio waar Pilates, Bodybalance en verschillende soorten yogalessen worden gegeven.

Meer informatie
Yes, we zijn weer geopend!

Yes, we zijn weer geopend!

Yes, we zijn weer geopend sinds 1 juli!

Lees meer

Ik sport hier alweer 8 jaar. Super plek. Persoonlijk, warme en gezellige sfeer. Leuke mix aan mensen. Aanrader!

Berenice
Berenice