Bij Health Club Jordaan sport je op jouw manier

Sporten in Amsterdam op joúw manier, dat kan bij Health Club Jordaan. Kom je trainen voor meer spiermassa, een betere conditie of misschien wel zonder doel? Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Wat je vindt bij ons? Goede fitnessapparatuur, veel groepslessen, de revolutionaire eGym, fijne begeleiding en een mooie sauna. Maar ook coaching op het gebied van afslanken, het verminderen van stress, personal training én ruime openingstijden. Heb je hulp nodig? Dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Wil je ook sporten op jouw manier? Dan is Health Club Jordaan jouw club.

Je vindt ons in hartje Jordaan in een zijstraat van de Rozengracht.

Start vandaag nog met een gratis proefweek!

Groepslessen nu en straks

Reviews

Ik was nog nooit eerder in een sportschool geweest toen ik begon met trainen bij Health Club Jordaan, de drempel lag daarom nogal hoog. Het was dan ook heel fijn dat ik meteen warm ontvangen werd en er een trainer was die me aandachtig hielp met een trainingsschema. Inmiddels train ik al ruim een jaar 1 a 2 keer per week en weet ik de weg goed te vinden tussen al die fitnessaparaten. Ik zou geen andere club meer willen.

- Ineke Wallenburg

Bij Health Club Jordaan voelt het altijd een beetje als mijn tweede huis. De goedlachse dames en heer achter de balie zorgen ervoor dat ik met veel plezier begin aan mijn work-out. Ook de trainers in de zaal zijn erg behulpzaam en staan altijd klaar om je iets uit te leggen. Daarbij vind ik het super fijn dat er ook een sauna is, veel groepslessen zijn en de prachtige yoga studio zorgt ervoor dat ik ook kan relaxen tussen de inspanning door. Oftewel, een heerlijke sportschool in hartje Jordaan.

- Anne van den Boogerd

Sporten bij ons?

Team Health Club Jordaan

Blog

Meer lezen? Klik hier om naar onze blog te gaan