gratis
proefweek

Reset Clinic

HCJ werkt sinds kort samen met: Reset Clinic!  Reset Clinic biedt een coaching programma voor iedereen die te veel stress ervaart.

Wekelijkse coaching

Reset Cinic helpt je op weg met een programma waarin je iedere week een afspraak hebt met je persoonlijke coach. Door middel van coachende gesprekken en ademtherapie leert hij of zij je tools te ontwikkelen om overmatige stress blijvend te lijf te gaan.Daarnaast ga je zelf aan de slag door 2 keer in de week te sporten. Je coach zal een persoonlijk trainingsschema voor je opstellen afhankelijk van je belastbaarheid en persoonlijke voorkeuren.

EGym

Een vast onderdeel in je work-out zal de eGym cirkel zijn. De eGym is een cirkel van 10 toestellen. Bij je eerste intakegesprek worden deze toestellen automatisch ingesteld op jouw lichaam op basis van je houding en een krachtmeting. Hierdoor train je altijd veilig en super efficiënt. Haak je altijd middenin een oefening af? Niet bij de eGym. Zodra je ingelogd bent met jouw persoonlijke chip verschijnt er op je schermpje een zwart baan die een golvende beweging maakt. Aan jou de taak om het balletje in goede banen te leiden. Lukt dit dan train je op je pieken en behaal je het beste resultaat. Ben je klaar met je training dan worden je persoonlijke trainingsresultaten direct opgeslagen. Na elke 6 trainingen doe je opnieuw een krachtmeting. Op deze manier boek je altijd vooruitgang, blijf je jezelf uitdagen en zul je jezelf verassen met je geboekte resultaten.

Yoga

Daarnaast krijg je gedurende het programma een abbonement bij onze inhouse yogaschool: De Yoga Garden. Met meer dan 25 yogalessen per week heb je de keus uit diverse soorten van hele ontspannen (yin) of juist iets actievere (yang) yoga.

Relax!

Dat het programma werkt blijkt wel uit de verhalen van onze cursisten: Aletta, Frank en Anne-Loes.

Wanneer begin jij? Meld je hieronder aan voor een gratis intake gesprek.