gratis
proefweek

Holistische therapie

Sinds kort werken we samen met holistisch Rebalancing therapeut: Emilia Gransberg. Zij heeft haar praktijk iets verderop in de straat op de Eerste Laurierdwarsstraat 2

Over Emilia 

Mijn missie is contact te maken met blokkades en spanningen in het lichaam, die emotionele pijn en stress kunnen oproepen. Met mijn meer dan 15 jaar ervaring als holistisch therapeut laat ik jou graag ervaren hoe je dichter bij jezelf kunt komen in een meer ontspannen lijf.

Mijn therapeutische achtergrond is fysiotherapie, osteopathie (manipulaties), Rebalancing en Ayurvedische massage. Naast het hele fysieke ben ik ook geschoold en gespecialiseerd op het mentale en geestelijke vlak zoals Mindfulness, Familieopstellingen en NLP.

Ik vind het belangrijk om in mijn behandelingen tot de kern te komen daar waar jouw diepste verlangens gezien en gevoeld mogen worden. In mijn behandelingen stop je met “streven” of juist ergens vanaf te willen komen. Je leert jezelf te accepteren zoals je bent . En heling ontstaat juist vanuit dit wonderlijke principe. Je hoeft er dus niets voor te doen, alleen jezelf te zijn. Dat is overigens al moeilijk genoeg, zal je merken.

Ik doe mijn werk met veel liefde en enthousiasme. Als geboren optimist blijf ik open staan voor jouw werkelijke waarheid. Ik ben nog altijd gefascineerd door wat het lichaam allemaal te vertellen heeft. Veel van mijn cliënten zitten namelijk meer in hun hoofd dan ze eigenlijk zouden willen.
Herken je dit ook?

Door aanraking vanuit de Rebalancing en met helende Ayurvedische massage olie komen we als vanzelf weer thuis in ons lichaam. Clienten voelen zich -gelukkig – veilig en op hun gemak door mijn benadering. Het is voor mij ook letterlijk een verademing om hier getuige van te mogen zijn, ik ben dan ook dankbaar voor het vertrouwen van de ander in mij. Samen gaan we op pad en kunnen we werken aan een passende body & mind anti-stress behandeling die je meer rust en ruimte gaat geven.

Afspraak maken

Alle info over tarieven en direct een afspraak maken kan je vinden op de website van Emilia.

10% korting voor HCJ leden

Ter kennismaking ontvangen leden van HCJ éénmalig 10% korting op hun eerste behandeling.