yoga amsterdam
gratis
proefweek

Yoga Amsterdam

Ben je op zoek naar yoga in Amsterdam? Dat kan bij Health Club Jordaan. Ongeacht leeftijd en achtergrond zijn zowel beginners als gevorderde yogi’s hier welkom in de prachtige yogastudio met uitzicht op de binnentuin. 

We bieden 3 verschillende yogalessen per week aan

YIN YOGA amsterdam

Yin yoga is een langzame, diepwerkende yoga variant. Door het lang aanhouden van verschillende houdingen richt deze yoga zich niet alleen op de spieren in het lichaam, maar ook op de diepere weefsels rond de gewrichten. Yin yoga is de perfecte les om je lichaam eens goed te stretchen.

Naar het lesrooster

VINYASA YOGA amsterdam

Bij deze dynamische en ontspannende vorm van yoga worden de bewegingen gesynchroniseerd met de ademhaling. De yoga oefeningen (Asana’s) worden op een vloeiende manier met elkaar verbonden. De lessen zijn goed voor zowel beginners als gevorderde yogi’s. Door te werken aan concentratie, flexibiliteit, balans, openheid en ontspanning zul je nóg beter in contact komen met jezelf.

Naar het lesrooster

GENTLE HATHA FLOW YOGA amsterdam

Bij deze dynamische en ontspannende vorm van yoga worden de bewegingen gesynchroniseerd met de ademhaling. De houdingen (Asana’s) worden op een vloeiende manier met elkaar verbonden. De lessen zijn goed voor beginners en gevorderde yogi’s. Door te werken aan concentratie, flexibiliteit, balans en ontspanning kom je nóg beter in contact met jezelf.

Naar het lesrooster

YOGA GARDEN

Enthousiast geworden over yoga? Buiten het reguliere lesrooster bieden we extra yoga lessen aan in samenwerking met de yogastudio Yoga Garden.


pilates amsterdam

Naast de yogalessen op ons groepslesrooster bieden we ook diverse pilates lessen aan. Zo hebben we reguliere pilateslessen, maar ook een inhouse pilates studio waar je persoonlijk begeleid wordt op de pilates toestellen.

Zelf yoga proberen?

Wil je zelf wel een een paar yoga oefeningen uitproberen? Lees hier dan onze blogpost met 5 yoga oefeningen voor meer kracht.

Gratis proefweek yoga

Ben je nog geen lid? Vraag dan nu jouw gratis proefweek aan!

Gratis proefweek