yoga amsterdam
word
lid

Yoga Garden

YogaGarden is een unieke yoga studio in het hart van Amsterdam. Opgericht in 2004, is haar motivatie altijd geweest het verzorgen van kwalitatief hoogstaande lessen met een individuele aanpak.

De wetenschap dat ieder mens uniek is heeft ons geleerd dat iedere student een unieke en individuele aanpak nodig heeft. Daar waar andere yoga studio’s- en -stijlen zich richten op de yoga houdingen en de esthetiek hiervan, richt YogaGarden zich op de functie van de houdingen en wat dit voor jou kan doen.

Dit is ook ‘stijl’ waarin wij lesgeven “functional yoga” een unieke benadering voor ieder individu. YogaGarden’s docenten blijven zich tot de dag van vandaaag verdiepen in de yoga materie zoals; houdingen, anatomie, filosofie en meditatie. Zij doen dit d.m.v. studie, jaarlijks hetzij bij YogaGardens oprichters Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil of bij de leraren van Marcel en Anat: Paul en Suzee Grilley.

Rooster

Yoga Garden biedt ruim 25 lessen per week aan. Bekijk hier het gehele yoga rooster.

Abonnementen

Misschien is het je al opgevallen maar wij zijn sinds december nauwer gaan samenwerken met de YogaGarden. Vanuit Health Club Jordaan bestond al heel lang de wens om álle yogalessen die worden gegeven in de YogaGarden te kunnen aanbieden aan onze leden. We zijn om de tafel gaan zitten en dat heeft tot iets heel moois geleid: all-in abonnementen!

Wat houdt dat precies in? Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en lessen van zowel Health Club Jordaan als de YogaGarden! Een fitnessclub en volwaardige yogaschool in 1 abonnement dus! Uniek in Amsterdam en daar zijn we heel trots op. Het geeft je de vrijheid om je lekker in het zweet te werken tijdens een spinningles, te werken aan perfecte billen in de BBB en om daarnaast ook nog eens ontspannend of juist actief yoga te doen! We snappen dat sommige van onze leden graag yoga doen, maar toch liever geen aanvullend all-in abonnement willen. Daarom blijven een aantal yogalessen gewoon onderdeel van het fitnessabonnement.