gratis
proefweek

Werken bij HCJ

Ben jij onze sportieve redder in nood?

Ben jij iemand die net zo goed kan sporten als luisteren en ben je daarnaast daadkrachtig, hulpvaardig en betrokken? Dan is de functie als invallend fitness medewerker jou op het sportieve lijf geschreven.

Health Club Jordaan is de allerleukste fitnessclub midden in de Jordaan met een lekker veelzijdig publiek. We hebben een ruim aanbod aan groepslessen, een fijne fitness- en wellnessruimte om te kunnen ontspannen of om in shape te komen. Je zult werken met betrokken, open collega’s in een informele, maar professionele sfeer. We werken hard, maar gaan ook regelmatig iets leuks doen met elkaar.

Functieomschrijving

Als invallend fitness trainer spring je bij wanneer nodig om te zorgen dat onze leden met plezier en op een verantwoorde manier sporten. Je adviseert hen op het gebied van een gezonde leefstijl en maakt ze vertrouwd met de fitnessmogelijkheden binnen de club. Je helpt leden bovendien bij het behalen van hun trainingsdoel door een op maat gemaakt trainingsschema aan te bieden en deze regelmatig te evalueren. En voor een uitdagende work-out in de vorm van een buikspierkwartier of circuittraining, draai jij je hand niet voor om.

Oftewel, serieuze doelen behalen maar met een luchtige insteek en een grapje op zijn tijd. Zo houden we de sfeer gemoedelijk en wordt ook een invallend fitness trainer meteen deel van de Health Club Jordaan familie. Dus, waar wacht je nog op?

Functie eisen

Minimaal in het bezit van Fitness Trainer A en B diploma’s of soortgelijke papieren
Minimaal Fitness Trainer level 1 en 2
Een afgeronde MBO studie Sport en Bewegen niveau 3
Fitness sport- én werkervaring
Vloeiend in Nederlands en goed in Engels
Flexibel inzetbaar

Enthousiast?

Stuur je C.V. met motivatie naar: Joanne@healthclubjordaan.nl