Gratis
Proefweek!

Werken bij HCJ

Ben jij onze sportieve redder in nood?

Op oproepbasis en op basis van een 0 uren contract 

Ben jij iemand die net zo goed kan sporten als luisteren en ben je daarnaast daadkrachtig, hulpvaardig en betrokken? Dan is de functie als invallend fitness medewerker jou op het sportieve lijf geschreven.

Health Club Jordaan is de allerleukste fitnessclub midden in de Jordaan met een veelzijdig publiek. We hebben een ruim aanbod aan groepslessen, een fijne fitness- en wellnessruimte om te kunnen ontspannen of om in shape te komen. Je zult werken met betrokken, open en gezellige collega’s in een informele, maar professionele sfeer. We werken hard, maar gaan ook regelmatig iets leuks doen met elkaar.

Functieomschrijving

Als invallend fitness trainer spring je bij wanneer nodig om te zorgen dat onze leden met plezier en op een verantwoorde maar uitdagende manier sporten. Je adviseert hen op het gebied van een gezonde leefstijl en maakt ze vertrouwd met de fitnessmogelijkheden binnen de gezellige sfeer in de club. Je helpt leden bovendien bij het behalen van hun trainingsdoel door een op maat gemaakt trainingsschema aan te bieden en deze regelmatig met hen te evalueren. Daarnaast vinden wij bij Health Club Jordaan het leuk om kleine groepslesjes te organiseren zoals een buikspierkwartier of circuittraining, dit hoort dus zeker ook tot je takenpakket.

Oftewel, serieuze doelen behalen maar met een luchtige insteek en een grapje op zijn tijd. Zo houden we de sfeer gemoedelijk en wordt ook een invallend fitness trainer meteen deel van de Health Club Jordaan familie. Dus, waar wacht je nog op?

Functie eisen 

Fitnesstrainer A en B óf Level 1 en 2 óf een afgeronde MBO studie Sport en bewegen niveau 3 nodig óf soortgelijke papieren

Fitness sport- én werkervaring

Vloeiend in Nederlands en goed in Engels

Flexibel inzetbaar

Enthousiast?

Wij zien je c.v. en motivatie graag tegemoet. Deze kan je voor 1 juli sturen naar joanne@healthclubjordaan.nl