Algemene informatie

Personal training

We vinden het belangrijk om iedereen goed op weg te helpen. Daarom is periodieke fitnessbegeleiding bij ons onderdeel van alle lidmaatschappen. In bijna alle gevallen hebben mensen er baat bij om nóg meer begeleiding te krijgen. Als stok achter de deur of vanwege een gebrek aan kennis en ervaring om zelfstandig écht goede resultaten te behalen. In zulke gevallen biedt personal training uitkomst.  

Personal training houdt in dat een trainer je 1-op-1 begeleidt bij het vaststellen en vervolgens ook behalen van je doelen. Deze vorm van begeleiding biedt ontzettend veel toegevoegde waarde. Deze expertise zit niet inbegrepen bij onze lidmaatschappen, maar Health Club Jordaan werkt wel nauw samen met professionele personal trainers die je kunnen helpen. Is het behalen van jouw persoonlijke doelen écht belangrijk voor je en ben je bereid om tijd en geld in jezelf te investeren? Dan is personal training echt iets voor jou!   

Alle personal trainers beschikken over diverse diploma's en certificeringen. De trainers hebben een brede kennis, maar toch heeft iedere trainer ook zijn/haar eigen specialisatie(s). Ieder trainer heeft een eigen pagina op deze website. Je kunt dus zelf kijken welke trainer het beste bij jou past. 

Fitness

Fitness

Meer dan 450m2 aan cardio- en krachtapparatuur, losse gewichten en de revolutionaire eGym trainingscirkel.

Meer informatie
Groepslessen

Groepslessen

Samen sta je sterk! Met een divers lesaabod en meer dan 90 lessen per week hebben wij altijd dé les voor jou.

Meer informatie
Yoga

Yoga

Ontdek onze sfeervolle Body&Mind studio waar Pilates, Bodybalance en verschillende soorten yogalessen worden gegeven.

Meer informatie
Yes, we zijn weer geopend!

Yes, we zijn weer geopend!

Yes, we zijn weer geopend sinds 1 juli!

Lees meer

Ik sport hier alweer 8 jaar. Super plek. Persoonlijk, warme en gezellige sfeer. Leuke mix aan mensen. Aanrader!

Berenice
Berenice