sportschool jordaan
word
lid

Fitness amsterdam

Voor het meest complete aanbod aan fitness in Amsterdam moet je bij Health Club Jordaan zijn. Fitness is ideaal wanneer je individueel je conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. In de fitnesszaal in hartje Jordaan vind je moderne cardio- en krachtraining apparatuur en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig.

Krachttraining

Krachttraining is ideaal om je sterker te voelen en af te vallen. Krachttraining kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn.

Cardio training

Cardio training is ideaal wanneer je je conditie wil verbeteren. Wat je doelstelling ook is, of je liever aan kracht- of cardio training doet, de personal touch van de trainers staat garant voor een perfect trainingsresultaat!

Groepslessen

Train je graag in groepsverband? We hebben een uitgebreid groepslesrooster met lessen zoals pilates, yoga, spinning en bodypump.

Egym

Vind je het soms moeilijk om jezelf te motiveren? Of weet je nog niet zo goed de weg tussen alle fitnessapparatuur? Probeer dan eens de eGym! Health Club Jordaan biedt als enige sportschool in Amsterdam deze revolutionaire trainingsmethode aan. De eGym bestaat uit een cirkel van volautomatische toestellen die volledig op jouw lichaam en kracht staan ingesteld. Door middel van een armband met een chip past ieder apparaat zich automatisch aan je aan. Binnen een half uur ben je 2 keer de cirkel rond gegaan en heb je een goede work-out achter de rug! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hier het interview met sporter Truus over de eGym.