Personal training

Op zoek naar personal training in Amsterdam? Health Club Jordaan heeft een team van zeer professionele personal trainers die klaar staan om je te helpen jouw doelstellingen te behalen. 

Personal training betekent dat je samen met een persoonlijke trainer toewerkt naar heldere en haalbare resultaten op korte-en lange termijn. De expertise van de personal trainer is niet gratis, maar ben jij serieus van plan om je doelstellingen te behalen en je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren? Dan is werken met een personal trainer zeker iets voor jou.

Jouw personal trainer bij HCJ maakt voor jou een trainingsschema op maat en zorgt samen met jou voor het behalen van de door jou gewenste resultaten. Hierdoor blijf je gemotiveerd en haal je sneller je doelstellingen.

DE VOORDELEN van personal training OP EEN RIJ

Het is geschikt voor iedereen en voor alle doeleinden: afslanken, conditie verbeteren, revalideren, sportspecifiek trainen, etc. Samen met een privé trainer train je effectiever en resultaatgericht.

Onze personal fitness trainers zijn allemaal gediplomeerd en hebben hun eigen specialisaties. Hierdoor vind je bij ons altijd de privé trainer die bij jou én jouw doelstellingen past.

MAAK KENNIS MET ONZE PERSONAL TRAINERS