word
lid

Sportschool in Amsterdam West

Wie op zoek is naar een sportschool in Amsterdam West komt gezellig naar Health Club Jordaan! Vlakbij de Rozengracht vind je aan de 1e Rozendwarsstraat de meest complete sportschool van de stad. En natuurlijk kom je ook bij ons sporten als je elders in Amsterdam woont of werkt en een sportschool in Amsterdam Centrum zoekt.

DE LEUKSTE GYM VAN AMSTERDAM

Health Club Jordaan is een van de leukste gyms in Amsterdam. Voor iedereen die aan zijn conditie wil werken, spierkracht wil ontwikkelen of juist soepeler wil worden zijn er uitgebreide fitnessfaciliteiten beschikbaar. Er is altijd een fitnesstrainer aanwezig die je wegwijs maakt op de toestellen en apparaten. Veeleisende sporters kunnen zelfs gebruik maken van professionele begeleiding door een personal trainer. Deze zorgt ervoor dat je goede begeleiding krijgt en de doelen haalt die je van tevoren hebt gesteld. Voor fitness in Amsterdam West of een sportschool vlakbij Westerpark kom je dus naar Healt Club Jordaan.

Informatie sportschool Amsterdam West

Naast het uitgebreide fitnessaanbod biedt Health Club Jordaan ook als sportschool voor Amsterdam West nog veel meer. Zo worden er per week meer dan 60 groepslessen gegeven in pilates, zumba, yoga en spinning. Spinning voor sporters in Amsterdam West is er dus ook bij Health Club Jordaan. Deze workout maakt van iedereen een goede fietser. Spinning is voor iedereen geschikt die op zoek is naar de ultieme inspanning waarbij je veel gaat zweten, spieren versterkt en calorieën verbrandt. Kortom, voor een sportschool in Amsterdam West en Centrum kom je naar Health Club Jordaan!