Yogastudio in hartje Jordaan

In hartje Jordaan vind je onze sfeervolle yogastudio, waar door fijne en ervaren docenten les wordt gegeven in verschillende yogastijlen. Grenzend aan de groene binnentuin, waar je de vogels hoort fluiten, is dit de perfecte plek om even te ontsnappen aan de hectiek van onze prachtige stad. De studio is te bereiken via de entree van Health Club Jordaan.


HET DRAAIT OM HET VINDEN VAN DE JUISTE BALANS TUSSEN BEWEGEN EN RUST.

De Yogastijlen

Vinyasa

Vinyasa

Vinyasa staat in het teken van een flow van bepaalde houdingen (asana’s) op het ritme van je ademhaling. Het is een dynamische vorm van yoga waarbij je van de ene naar de andere houding ‘flowt’ in een sequence. De inhoud van de lessen varieert per keer.

Yin

Yin

Yin Yoga bestaat voornamelijk uit zittende en liggende yogahoudingen die voor een langere tijd worden vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.

Yin Yang

Yin Yang

Yin Yang is een fusie van twee yogastijlen: Yang (actief, krachtig en vol beweging) en Yin (bewust, overgave en meditatief).

Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een oude krachtige diepe meditatietechniek. Een mix van adem, ontspannings- en mindfullness technieken, hypnose en visualisatie. Terwijl je ligt wordt je lichaam in een diepe staat van ontspanning gebracht. Het lichaam denkt dat het slaapt, maar je functioneeert op een dieper niveau van bewustzijn.

Meditatie

Meditatie

Meditatie draait om het tot rust laten komen van je geest, en in een andere staat van bewustzijn te komen, door je volledig op het hier en nu te focussen. Regelmatig mediteren leidt tot meer helderheid, focus en stressbestendigheid.

Het rooster

HET DRAAIT OM HET VINDEN VAN DE JUISTE BALANS TUSSEN BEWEGEN EN RUST.
Health Club Jordaan

Health Club Jordaan Yoga zit in het gebouw van Health Club Jordaan en deze club bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar!

Dus wil je meer doen dan Yoga, dan kan je bij HCJ terecht voor een sportieve workout. Of je nou dagelijks in de sportschool te vinden bent of net voor het eerst wil beginnen. Kenmerkend voor onze club is de unieke mix van mensen: van échte Jordanezen tot yuppen en expats.

Het resultaat?
Een ontzettend veelzijdige club met een gezellige en persoonlijke sfeer. Je bent natuurlijk van harte welkom om het zelf te komen ervaren.

Ik wil meer informatie ►

Er opent een nieuw scherm van www.healthclubjordaan.nl

HEALTH CLUB JORDAAN YOGA bevindt zich in Health Club Jordaan.
Je mag je bij binnenkomst melden bij de receptie.

HEALTH CLUB JORDAAN YOGA | Eerste Rozendwarsstraat 10 | 1016 PC Amsterdam
yoga@healthclubjordaan.nl | 020 - 489 76 76